Onderhoudscontract voor uw zadel

Iedereen kent het wel, rugpijn door scheef zitten, paard loopt ineens niet meer helemaal zo lekker, oh ja misschien eens mijn zadel laten nakijken.....

Vaak kom je er pas veel te laat achter en duurt het nog weken voordat de afspraak ook daadwerkelijk plaatsvindt.

 

De bespiering van een paard/pony kan in een paar maanden flink veranderen. Zeker bij jonge dieren, wanneer er fanatieker getraind wordt of na een blessure periode. Daardoor verandert het balanspunt van het zadel en is het noodzaak om dit geregeld te laten controleren. Het doel is tenslotte goed recht kunnen blijven zitten en het paard de mogelijkheid te geven zich zo vrij mogelijk te kunnen bewegen. 

 

Wij bieden een Zadel onderhoudscontract aan waarbij het zadel 3x per jaar gecontroleerd wordt. Wij werken preventief, waardoor u continu verzekerd bent van een goed liggend en passend zadel. Hiermee bent u eventuele blessures en ongemakken voor.

 

Wat houdt het precies in:

  • 3x per jaar (eens in de 4 maanden) een algehele controle van het zadel
  • Kleine reparaties die ter plekke kunnen worden gedaan zijn inbegrepen
  • Op grotere reparaties/aanpassingen 10% korting
  • Afspraken worden door Invite ingepland. U wordt gebeld of ontvangt een berichtje om een afspraak te maken.  U hoeft hier niks voor te doen. Mocht u eerder een afspraak willen dan is dit mogelijk tot het maximum van 3x per jaar.

De kosten zijn per jaar €145,- inclusief voorrijkosten binnen een straal van 20 km.  De betaling vindt plaats bij het afsluiten van het contract.